| misafirlerimiz burada | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
|>ÖzLeMErEnBaKıCı<| Erenini Çok Seven Mini Bkc
Mesaj Sayısı : 211 Nerden : erenimin sıcacık kalbinden sanal hayvan : durumu : hepsiden kimcisin : Takım: : Favori Çiftin: : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: misafirlerimiz burada Çarş. Nis. 23, 2008 7:20 am | |
| burada misafirler ve adminler konuşacaktır üyeler değil | |
|
| |
büşra Misafir
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Cuma Nis. 25, 2008 5:41 am | |
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 211 Nerden : erenimin sıcacık kalbinden sanal hayvan : durumu : hepsiden kimcisin : Takım: : Favori Çiftin: : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Cuma Nis. 25, 2008 5:56 am | |
| | |
|
| |
misafir Misafir
| |
| |
{cemr[e]fsun} iyimser erenci
Mesaj Sayısı : 219 Nerden : cemremin gözlerinden!!!! sanal hayvan : durumu : hepsiden kimcisin : Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Ptsi Nis. 28, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
gülçine Misafir
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Ptsi Nis. 28, 2008 11:35 pm | |
| ayyy site sprmiş yhaa çoook beğendim |
|
| |
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Çarş. Nis. 30, 2008 2:10 am | |
| | |
|
| |
CreatuRe_
Mesaj Sayısı : 2 sanal hayvan : durumu : hepsiden kimcisin : Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Çarş. Nis. 30, 2008 4:24 am | |
| | |
|
| |
=GizemGülçin= yeni erenci
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada C.tesi Mayıs 03, 2008 10:14 am | |
| üye ol eren'e doy demiişlerrr dimii | |
|
| |
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Salı Mayıs 06, 2008 12:19 am | |
| yaaa arkadaşlar sadece misafirler ve adminler diyoruz görmediniz mi? | |
|
| |
SİMGEREN Misafir
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Ptsi Haz. 02, 2008 11:09 am | |
| süper bi site en kısa zamanda üye oluyorumm |
|
| |
EREN BAK Misafir
| Konu: SİTE C.tesi Tem. 12, 2008 8:02 am | |
| SLM ARKADAŞLAR BEN EREN BAKICI EMİNİM İNANMICAKSINIZ AMA BEN ERENİM ARKADAŞLAR BU SİTEYİ KİM YAPTIYSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR DİKKAT EDİYORUMDA TÜM SİTELERDE TÜRKÇE HARFLERİ İHLAL EDİOLAR LÜTFEN CANLARIM SİZ BÖLE YAZMAYIN !! MALESEF ARKADAŞLAR ÜYE OLAMAM ÇÜNKÜ ZATEN ÇOK YOGUN BİR TEMPODAYIZ ÇOK İSTERDİM AMA MALESEF TÜM HAYRANLARIMIZI ÇOK SEWİORUZ SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM VE SİZE BİŞİ DMEK İSTİYORUM BİZ MSN KULLANMIYORUZ ARKADAŞLAR ÜNLÜ OOLMADAN ÖNCE MSN AÇMIŞTIK EVET AMA HİÇ KULLANMIYORUZ ARASIRA KAPANMASIN VE İPTAL OLMASIN DİYE BEN KENDİMİNKİNİ AÇIYORUM O KADAR NESE ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK SEWİORUM ÖPTÜM!!
EREN BAKICI. |
|
| |
|ÇikoLaTa PrenSes| yeni erenci
Mesaj Sayısı : 20 sanal hayvan : hepsiden kimcisin : Takım: : Favori Çiftin: : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada C.tesi Ağus. 16, 2008 12:29 am | |
| Eren Abla Seni Çok Seviyoruzzzzz..... | |
|
| |
Merve Misafir
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada Ptsi Ağus. 18, 2008 3:21 am | |
| sen gerçek eren misin bilmiyorum ama ki sanmıyorum. hem türkçe ye dikkate edin diyorsun hem "evet " yerine "ewet" yazıyorsun. "böyle" yerine "böle" yazıyorsun. eren olsa böyle birşey asla yapmazdı. |
|
| |
Ösqe Misafir
| |
| |
=GizemGülçin= yeni erenci
| Konu: Geri: misafirlerimiz burada C.tesi Eyl. 06, 2008 9:25 am | |
| 'SEWİORUZ DMEK' Yazı yosun türkeye uyun diosun bide cnm özür dilerim özlemcim | |
|
| |
ESEN Bak Misafir
| Konu: tm Cuma Ekim 03, 2008 8:01 am | |
| Mrb arkadaşlar... Yukardaki eren bakıcı degil çünkü ablam sitelere giriyo geziyo ama yorum yapmıyor.Arkadaşlar ve msn kullanmıyor. facebooku var sadece ama eren bakıcı olarak üye degil boşuna ümit etmeyin.Benden size söylemesi kesin şimdi siz banada inanmassınız eminimm. Ama ben esen bakıcıyımmm hatta bu siteyede üye olucammm. Esn olarak (: |
|
| |
| misafirlerimiz burada | |
|